ΣΑΚΟΥΛΕΣ VACUUM & ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ
τηλέφωνο παραγγελιών
2310 688 880

Προϊόντα

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από πρώτες ύλες άριστης ποιότητας με πιστοποιητικά καταλληλότητας και μεταποιούνται για χρήση σε τρόφιμα όπου χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων σε βιομηχανίες:

 
Αλλαντικών, Νωπών και μεταποιημένων Κρεάτων και Πουλερικών, Τυροκομικών-Τετηγμένων τυριών, Πατατών-Λαχανικών-Τουρσί, Ελιών, Αποξηραμένων Φρούτων, Ξηρών καρπών, Ψαριών-Οστρακοειδών, Σως, Ξηρών τροφίμων αλλά και προ-μαγειρεμένων τροφίμων για παστερίωση από χώρους εστίασης.

 

Οι σακούλες vacuum διατίθενται σε δύο διαφορετικά πάχη, normal των 90microns και hard για βαριά-σκληρά ή αιχμηρά προϊόντα στα 160microns.

Κατασκευάζουμε οποιαδήποτε διάσταση ζητηθεί, από 8cm φάρδος και άνω, κατόπιν παραγγελίας.

Τα προϊόντα μας διατίθενται ατύπωτα, εξυπηρετώντας μικρές ποσότητες, αλλά και τυπωμένα με 4 και 6 χρώματα με την μέθοδο της φλεξογραφίας είτε με pantone χρώματα, είτε με τετραχρωμίας.

Έχουν ισχυρή κόλληση στην μία πλευρά και μπορούν να παραδοθούν με σταθερή ή και τρεχούμενη εκτύπωση.

 

Οι σακούλες θερμοσυρρίκνωσης, shrink bags διατίθενται με πάχος αναλόγως της ποιότητας, των 40, 45 και 50microns σε διαφανές με εξαιρετική διαύγεια και συρρίκνωση αλλά και σε έγχρωμη βάση.

Διατίθενται σε μικρές ποσότητες, ατύπωτες, αλλά και κατόπιν παραγγελίας με εκτύπωση υψηλής ανάλυσης.

Με τρεις διαφορετικές ποιότητες, FCX για προϊόντα τυριών όπου συνεχίζουν να ωριμάζουν μέσα στην συσκευασία τους, διασφαλίζοντας την διατήρηση του προϊόντος έως την διάθεσή του, σε FME για προϊόντα αλλαντικών, κρεάτων και τυριών και σε TRE αποκλειστικά για προϊόντα κρεάτων , επιτυγχάνοντας με μεγαλύτερο πάχος πιο ανθεκτική συσκευασία προστασίας έως την κατανάλωσής τους.

 

Τα φιλμ σε ρολλό υψηλής αδιαπερατότητας PA/PE (μαλακό) και APET/PE (σκληρό) διατίθενται σε μαλακό και σκληρό υλικό, κατάλληλα για όλες τις συσκευαστικές μηχανές θερμοδιαμόρφωσης σε κενό αέρος ή και σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα, προσφέρουν ελκυστική παρουσίαση για κρέατα, αλλαντικά, ψάρια, και τυριά.

Διατίθεται σε ποικιλία σκληρών κάτω φιλμ και σε μαλακό πάνω-κάτω φιλμ, σε διάφανη ή λευκή απόχρωση. Τα άνω φιλμ προσφέρονται και τυπωμένα φλεξογραφικά.

 

Διάρκεια ζωής: Η συσκευασία κενού αυξάνει την διάρκεια ζωής των προϊόντων τροφίμων. Εδώ το προϊόν τοποθετείται στην συσκευασία του, ο αέρας αναρροφάται έξω και η συσκευασία σφραγίζεται. Με την συσκευασία της θερμοδιαμόρφωσης, προσθέτοντας άζωτο, παρατείνουμε την διάρκεια ζωής.

Ελέγχοντας τα επίπεδα του οξυγόνου στη συσκευασία (τα μειώνουμε ή τα εκμηδενίζουμε με κατάλληλα υλικά που διαθέτουν extra φραγμούς-barrier-EVOH), εμποδίζουμε την ικανότητα των μικροοργανισμών να αναπτυχθούν και να αλλοιώσουν το προϊόν όπως επίσης μειώνουμε την οξείδωση τους, μία διαδικασία που προκαλείται για παράδειγμα σε μήλα και μπανάνες να μαυρίζουν.