ΣΑΚΟΥΛΕΣ VACUUM & ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ
τηλέφωνο παραγγελιών
2310 688 880

Επικοινωνία

Ν. ΤΟΜΠΑΖΗ 3,
ΒΙ.ΠΕ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΤΚ. 57013 ΤΘ. 2107 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλ: 2310 688880
Φαξ: 2310 688881
Email:
vacupack@otenet.gr
info@vacupack.gr
Email πωλήσεων:
sales@vacupack.gr

 

Εταιρεία

Η VACUPACK είναι η εταιρεία που διανύει την δεύτερη δεκαετία στο χώρο της συσκευασίας τροφίμων και καθιερώθηκε πανελλαδικά για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Ειδικεύεται σε πολυστρωματικά φιλμ και σακουλάκια vacuum με ιδιότητες αδιαπερατότητας στο οξυγόνο και σε άλλα αέρια και αντιπροσωπεύει μηχανήματα συσκευασίας της Γερμανικής εταιρείας Vama.

Διακρίνεται για την ποιότητα και την ταχύτητα παράδοσης των προιόντων της.

Αξιόπιστη και ευέλικτη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να καλύψει κάθε σας απαίτηση για μία ποιοτική συσκευασία, χωρίς προβλήματα.

Η κύρια αγορά της VACUPACK είναι η συσκευασία στη βιομηχανία τροφίμων σε κενό αέρος, με σακούλες και φιλμ vacuum, πολυαμιδίου-πολυαιθυλενίου (ΡΑ/ΡΕ) και σακούλες συρρίκνωσης, μηχανήματα κενού αέρος, υλικά με υψηλά στάνταρ αδιαπερατοτήτων σε αέρια έτσι ώστε να τα καταστούν κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε κενό οξυγόνου ή τροποποιημένης ατμόσφαιρας με καλή διαφάνεια, άριστες κολλήσεις και υψηλές μηχανικές ιδιότητες σε διάτρηση και καταπόνηση, έτσι ώστε να επιτρέπουν άριστες λύσεις για κάθε συσκευασία.

Τα προϊόντα μας διατίθενται διάφανα, λευκά ή και έγχρωμα ενώ οι σακούλες μας διατίθενται με κόλληση στην μία πλευρά και με εξωτερική φλεξογραφική εκτύπωση 4άρων αλλά και 6 χρωμάτων.

Η VACUPACK έχει την δυνατότητα να μπορεί να εξυπηρετήσει τους συνεργάτες της με μικρές ποσότητες και σε ατύπωτη αλλά και τυπωμένη συσκευασία.

Η παραγωγική μονάδα και τα γραφεία της VACUPACK έχουν έδρα στην ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Παραδίδει τις παραγγελίες εντός του νομού Θεσσαλονίκης με τα ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα της.

Θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να βρούμε λύση για την σωστή συσκευασία και προώθηση των δικών σας προϊόντων.